Wilde koala kruipt in auto voor verkoeling en weigert weg te gaan


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Leestijd – 1 minuutje: “Man ziet wilde koala beer op achterbank in zijn auto”

Australië is een prachtig groot land met een enorme verscheidenheid aan diersoorten.

Toch denken mensen altijd aan kangoeroes en koala’s bij Australië en dat is natuurlijk niet zonder reden. Allebei de dieren zijn erg mooi en zijn nergens anders te zien, dus dat maakt het ook heel bijzonder. 

wilde-koala-4

Tim Withrow is een wijnboer en is al jaren de eigenaar van Withrow Wines in Australië. Vorig jaar was hij in het zuiden van Australië op de wijngaard van zijn familie alles aan het controleren.

Tim was samen met zijn hond naar de wijngaard gegaan, maar had hem lekker in de auto laten zitten met de airconditioning aan. Die airco was ook wel nodig, want het was gigantisch heet die dag. 

Toen Tim terugkeerde bij zijn auto zag hij dat zijn hond niet meer alleen was. Hij had namelijk gezelschap gekregen van een overhitte en dorstige wilde koala, die even de verkoeling op kwam zoeken. 

wilde-koala-2

Tim weet niet zo goed wat hij moet doen en vraagt netjes aan de koala of hij weg wilt gaan, maar de koala blijft rustig zitten.

Dan heeft Tim een ander plan, hij geeft de koala wat water in de hoop dat hij dan weg zou gaan, maar ook dit had geen effect. Dan probeert hij de koala heel lief te aaien en hem een beetje te pushen, maar weer zonder resultaat. 

wilde-koala-3

Hij wilt al helemaal niet dat de koala naar de voorkant van de auto gaat, maar ook dit kan hij niet voorkomen. Het is mooi om de teleurstelling in zijn stem te horen als het dier naar voren gaat. 

Het dier wilt zo graag in de auto blijven dat hij zijn klauwen in het dashboard zet, waardoor er hele grote en diepe krassen ontstaan.

Gelukkig voor Tim is dat het laatste dat koala doet, want daarna springt hij eindelijk uit de auto en rent hij terug de bossen in.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: The Dodo

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts