Soldaten die tegen Australische bosbranden vechten, gebruikten hun vrije tijd om koala’s in nood te voeden


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

We weten allemaal wel, dat er vreselijke bosbranden in Australië hebben plaatsgevonden.

Veel dieren zijn daarbij om het leven gekomen, maar gelukkig zijn er ook veel dieren gered. Met name de koala’s. De ADF zet nu hun diensten in om te zorgen voor deze koala’s.

Veel van deze dieren hebben brandplekken en blaren. Ze worden verzorgd door deze diensten met verschillende soorten crèmes en persoonlijke verzorging.

Ze zetten defensie middelen in om het herstel te bevorderen.  Fijn dat er zulke mensen zijn, die zo begaan zijn met het dierenwelzijn! 

De bosbranden hebben meer dan 104.000 vierkante kilometer vernield aan bomen en bossen. Daarbij naar schatting wel meer dan een miljard dieren bij omgekomen.


koala’s verzorgen 5

Dat is toch te bizar voor woorden. Wetenschappers vrezen, dat dit nooit meer of na een hele lange tijd pas hersteld zal worden.

Voor nu is het dus belangrijk alle hens aan dek. En proberen te redden wat er te redden valt.

De dieren zullen hopelijk zo volledig mogelijk kunnen herstellen en wij hopen dat ze verder geen trauma hieraan oplopen.

Wij wensen de mensen daar in Australië bijzonder veel succes! Konden wij wat maar voor ze betekenen..

Vond je dit ook prachtig nieuws? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts