Weeskatje krijgt nieuw huisje – Verzorgster dolgelukkig als diertje zijn nieuwe grotere broer ontmoet 😍❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen, je bent er bijna.

“Weeskatje krijgt nieuw huisje – Verzorgster dolgelukkig als het diertje zijn nieuwe grotere broer ontmoet” – (leestijd – 1 minuutje)

Het is nu eenmaal bekend dat veel dieren niet op de plek leven dat zij verdienen.

Zo heb je zoveel weesdieren, die eigenlijk op een andere plek horen te leven. Niet op straat, maar bij een baasje of in een opvang.

Helaas kunnen we niet voor al die dieren onderdak bieden, maar gelukkig wel voor een aantal. Zo wordt hier ook een weeskatje geadopteerd. 

weeskatje adopteren
© Stories of Animals | Foto 1/2 – (scroll verder)

Moonglade Rose is iemand die dieren red. Zij red dieren in nood en daar was dit weeskatje er ook een van.

Zij vond namelijk dit weeskatje, die medische ondersteuning erg hard nodig had toen der tijd.

Zij heeft het dier meegenomen naar de dierenarts en ervoor gezorgd dat de kat de hulp kreeg die nodig was. Moonglade nam de kitten genaamd Opie mee naar huis.

Daar ontmoette ze haar toekomstige broer genaamd Andy. Ook Andy is een geredde kat. Moonglade was in eerst instantie nogal zenuwachtig hoe de twee katten op elkaar zouden reageren. 

weeskatje adopteren
© Stories of Animals | Foto 2/2 – (scroll voor video)

Maar dat bleek al snel nergens voor nodig te zijn. Andy verwelkomde Opie namelijk met open armen.

Toen Andy lucht kreeg van het feit dat Opie er was, rende hij op het weeskatje af en klemde zijn armen op haar heen.

Een stevige omhelzing volgde. Moonglade kon niet blijer zijn om het feit dat ze het weeskatje heeft geaopteerd. Andy wijkt niet meer van de zijde af van Opie.

Sinds dat de twee samen zijn, kunnen ze niet meer zonder elkaar. Ze spelen samen, eten samen en slapen samen. Twee beste maatjes, die voor altijd samen willen zijn. 

Informatiebronnen:
Bron Autoriteit
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit
YouTube/Stories of Animals

Laat Je Verrassen
Video I | Video II | Video III

Maak een sociale impact:
Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts