Azijn is het geheim van zachte handdoeken, witter wit en meer was oplossingen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Azijn is het geheim van zachte handdoeken, witter wit en meer was oplossingen”

Zachte handdoeken zijn misschien wel een van de lekkerste dingen ter wereld.

Heerlijk om je af te drogen na het douchen met een zachte handdoek. Je zou bijna denken dat dat het fijnste gedeelte is van het douchen.

In deze video kom je achter een geheim, dat je was nog zachter en witter maakt!

was-oplossingen-3

ls je wit niet zo stralend is als dat je zou willen, volg dan de volgende stappen om je was er witter dan wit uit te laten zien.

Om te beginnen gebruik je zeep of wasmiddel. Dan was je je witte was in warm water met een stevige stand met zeep of wasmiddel.

Dan voeg je bleekmiddel toe. Voeg bleekmiddel toe aan de wasmachine voordat je de kleding erin gooit.

Maar lees de labels op de kledingstukken om ervoor te zorgen dat het bleekmiddel ze niet beschadigt! 

was-oplossingen

Hierbij een kleine tip: hard water kan witte kleding verkleuren. Als u azijn of een waterontharder aan uw spoelcyclus toevoegt, wordt het water zachter.

Dan daarna voeg je zuiveringszout toe. Voeg zuiveringszout toe als de kleding nog steeds niet zo wit is als je zou willen.

Zuiveringszout helpt bij het verzachten van water, waardoor de kleding witter wordt. En dan tot slot voeg citroensap toe!

Voeg de citroensap toe aan een medium spoelcyclus als de kleding nog steeds niet wit is. En nu kun je dat witte shirt weer dragen alsof het nieuw is!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: HowCast

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts