Hond mist haar soldaatvader en troost zichzelf door op zijn kleding te zitten


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Het is natuurlijk vaak niet even makkelijk als je iemand moet missen. Helaas heb je er niet altijd iets over te zeggen. Diegene kan weg zijn voor werk of bijvoorbeeld een tijdje in het buitenland wonen.

Vaak voor de achterblijvers is dat niet gemakkelijk. In deze video zie je hoe de hond Fruity het wel heel erg moeilijk heeft. hond-mist-haar-baasje-2

In deze video zie je hoe de hond Fruity haar baasje mist. Haar baasje is een soldaat en is weer weg voor een missie. Ze heeft het er erg moeilijk mee en ligt daarom in de wasmand met kleding van hem.

Dit doet haar denken aan zijn geur en aan hem en geeft haar een comfortabel gevoel. Haar andere baasje ziet dit moment en begint met filmen. Zodra zij Fruity roept, staat zij ook onmiddellijk op.

Misschien voelde ze zich iets wat betrapt, maar dat is natuurlijk nergens voor nodig. Het is juist alleen maar lief om te ze zien dat Fruity haar baasje zo erg mist. 

Wanneer we iemand missen is dat misschien wel een van de ergste gevoelens die je kan hebben. Dat geldt natuurlijk ook voor honden. Honden zijn zulke gevoelige beesten, dus zij kunnen dit zo intens voelen.

En het is wel duidelijk dat Fruity het ook zo intens heeft gevoeld. Je voelt het verdriet bijna door het beeldscherm heen.

hond mist haar baasje

Gelukkig kan Fruity troost vinden in de kleding van haar baasje. En dat moet ze ook vooral lekker doen, als dat haar helpt! Iedereen heeft zo zijn eigen trucjes om iets makkelijker te maken voor hunzelf.

Beeld Autoriteit:Caters Clips | Meer van Spectrum Magazine: Video 1 | Video 2 | Video 3

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts