vader zingt klassiek deuntje voor dochtertje – de video van haar reactie gaat nu het hele internet over


Deze vader zingt klassiek deuntje voor dochtertje – de video van haar reactie gaat nu het hele internet over. Deze vader gaat vast en zeker een heel erg goede vriendschap opbouwen met zijn dochter. Wat een prachtig duo!

Handig: Wil jij de prachtige beelden van de vriendschap tussen vader en dochter gelijk zien? De videobeelden hebben wij onderaan dit artikel geplaatst.

vriendschap relatie

Het hebben van een goede relatie met je kinderen is natuurlijk iets dat iedereen heel erg graag wilt. Sommige ouders bouwen graag een vriendschap op met hun kinderen, terwijl andere ouders toch liever wat afstand houden.

Iedereen moet dit natuurlijk helemaal voor zichzelf weten en dit ligt natuurlijk ook aan het type kind dat je hebt. Ieder kind vraagt om een andere aanpak en een echt goede ouder weet dit bij zijn of haar kind dan ook precies goed in te schatten.

Meer over de vriendschap van Mahmoud Sami en zijn dochtertje: In deze video is te zien hoe een vader een prachtig liedje voor zijn dochtertje zingt. De reactie van het dochtertje is werkelijk waar onbetaalbaar, want wanneer de vader aan het zingen is krijgt zij een gigantische lach op haar gezicht.

Je kunt duidelijk zien dat zijn dochtertje weet wie haar vader is. Of het met instinct te maken heeft of omdat  de twee veel tijd met elkaar doorbrengen. Het blijft prachtig!

Ze geniet duidelijk met volle teugen van het liedje en wij denken dat dit de vriendschap van de twee zeker ten goede zal gaan komen. De vader hoeft namelijk alleen even te zingen en zijn dochter begint te lachen.

vriendschap relatie 2

Vind jij de beelden ook zo prachtig om te zien? Deel het dan verder met jouw vrienden op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Mahmoud Sami: bron | Afbeeldingen: bron | bron

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]