Dronken buschauffeur wil met volle bus niet stoppen – Leerlingen lopen naar achter en maken verstandig besluit 😲😱


Dronken buschauffeur wil met volle bus niet stoppen – Leerlingen lopen naar achter en maken verstandig besluit. Werken als chauffeur is iets wat niet iedereen kan, want je neemt toch een bepaalde verantwoordelijkheid op je. Deze man is er in ieder geval niet geschikt voor!

Voordat je verder leest: Heb jij weinig tijd om alles te lezen? Voor het gemak hebben wij het videobewijs onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en dan zul je het filmpje zien.werken als chauffeur 2

Werken als chauffeur kan een heel erg mooi beroep zijn. Dit, omdat je met veel verschillende mensen in contact komt en je dus veel mensen leert kennen.

Ook ben je heel de dag op de weg en voor mensen die hier heel erg van houden is dat natuurlijk top. Ook kan het best wel goed verdienen, al ben je vaak toch ook wel wat afhankelijk van de fooi die je krijgt.

Dit kan zeker als taxichauffeur best wel eens hoog oplopen, waardoor je dus best op een hoog uurloon komt te zitten. Maar wat hieronder gebeurt, laat ons toch wel even schrikken.

Meer over het verhaal van Big Brother Radio: In deze video krijg je te zien dat kinderen een verschrikkelijke busreis richting school moeten doorstaan, omdat hun buschauffeur duidelijk heel erg dronken is.

Werken als chauffeur is voor deze man zeker niet iets wat hij nog veel langer moet gaan doen. Op deze manier brengt hij namelijk een hele groep kinderen in gevaar en dit is natuurlijk onacceptabel.

werken als chauffeur 1

Gelukkig hebben de kinderen in kunnen grijpen en hun ouders mogen dan ook best trots op ze zijn vinden wij. Wat zou jij tegen deze heldhaftige leerlingen willen zeggen? Geef na het kijken een reactie op Facebook.

Wil je ook dat de chauffeur per direct wordt ontslagen? Deel deze beelden dan verder op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Big Brother Radio | Channel 7: bron | Afbeeldingen: bron | bron

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

werken als chauffeur 3