36 speelgoed-soldaten vormen een rij op het podium – het publiek ontploft wanneer ze beginnen te bewegen 😍❤️


36 speelgoed-soldaten vormen een rij op het podium – het publiek ontploft wanneer ze beginnen te bewegen. Een zeer imposante voorstelling dat wordt gegeven door 36 man verkleed als soldaten. 

De voorstelling genaamd ‘Toy Soldier Routine’ van de Toy Rockets is een klassieker. Het is een deel van de RCMH kerstshow sinds de eerste editie in 1933. De kostuums zijn ontworpen door Vincent Minelli en de routine is gechoreografeerd door Russel Marktert. De routine vereist enorme precisie en een buitengewone timing. Iedereen moet zijn deel tot in de perfectie trainen, want bij de kleinste afwijking valt de hele routine in duigen. 

voorstelling

Belangrijk: Voor het gemak hebben wij het videobewijs van de voorstelling onderaan deze pagina geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen.

In het filmpje is de voorstelling te zien en door de fantastische choreografie is de routine als het ware een optische illusie. Je kan zien dat het enorm lastig is en je elkaar goed moet aanvullen. De heren hebben vele uren moeten oefenen om zo’n voorstelling te kunnen geven.

voorstelling

In wezen marcheren ze met verschillende snelheden en werken ze verschillende been afstanden in etappes af om de illusie te bewaren. Wanneer er ook maar een danser zou afwijken zal de illusie niet meer te zien zijn. Wat voor cijfer zou jij deze groep mannen geven voor de voorstelling? Geef na het kijken een reactie op Facebook!

Bekijk meer van Relatie Spectrum:
Bron: hier | Vorig Filmpje: hier

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=CEwWM7bhi8Y[/embedyt]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts