Eenzame vrouw 69 jaar lang overtuigd dat haar baby dood was. Hoort daarna: “Ik ben niet dood”. 😢❤️


Eenzaamheid ouderen: Eenzame vrouw 69 jaar lang overtuigd dat haar baby dood was. Hoort daarna: “Ik ben niet dood”. Eenzaamheid van ouderen is een steeds groter probleem en is zeer tragisch, want dat verdienen de mensen niet. 

Het hebben van een goede familie is het mooiste wat er is. Wanneer je een zoon of een dochter krijgt is dat het meest fantastische wat je kan overkomen. Als ouder voed je je kinderen op tot ze volwassen zijn en het huis uitgaan. Zij zorgen dan weer voor je wanneer jij oud bent en dit zelf niet meer kan. Helaas gebeurt dit echter steeds minder en is de eenzaamheid van ouderen een toenemend probleem. Dit is verschrikkelijk en er moet echt wat aan gedaan worden. Eenzaamheid ouderen verdient dus meer aandacht.eenzaamheid ouderen

Belangrijk: Voor het gemak hebben wij het videobewijs van het filmpje dat gaat over eenzaamheid ouderen onderaan geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen.

In deze video gaat het over de 88-jarige Genevieve Purinton. Haar 8 broers en zussen zijn allemaal overleden en daardoor lijdt Genevieve ook onder de eenzaamheid (eenzaamheid ouderen). Ze dacht dat ze alleen was, maar dat bleek niet zo te zijn. De vrouw was op haar 18e bevallen van een dochter, maar toen ze het kind wilde zien werd haar verteld dat het kindje was overleden.

eenzaamheid ouderen

Nu 69 jaar later blijkt de dochter nog gewoon in leven te zijn. Wat volgt is een tranentrekkende ontmoeting tussen de twee. Probeer het maar eens droog te houden. Geef na het kijken een reactie op Facebook!

Bekijk meer van Relatie Spectrum:
Bron: hier | Vorig Filmpje: hier

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=Xc8r_No4SFM[/embedyt]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts