Moeder deelt baanbrekende hack voor het weggooien van heet vet zonder het in de afvoer te gieten ❤️👍


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

“Moeder deelt een baanbrekende hack voor het weggooien van heet vet zonder het in de afvoer te gieten” – (leestijd – 2 minuutjes)

Tijdens de vakanties hebben loodgieters het enorm druk en gooien ze allemaal hun tarief omhoog.

In de periodes komen de meeste verstoppingen voor en bij een normaal tarief kunnen ze de vraag niet aan. Hier zijn handige tips zodat je zeker weet dat de loodgieter niet hoeft te komen. 

vet-weggooien-1
© Clean My Space / vet weggooien

Veel mensen spoelen vetten en oliën gewoon door de gootsteen, maar dit is hartstikke schadelijk. Als het in vloeibare vorm zit dan zijn mensen snel geneigd om het even snel weg te spoelen. Wanneer het vet of de olie afkoelt, wordt het harder en gaat het aan de buiswanden plakken.

vet-weggooien-2
© Clean My Space / vet weggooien

Tijdens de vakanties zijn de kinderen allemaal thuis en wordt dit vaker gedaan dan andere periodes in het jaar. Binnen de kortste keren is je afvoer verstopt en als je pech hebt dan springt hij zelfs door de hoge druk die binnen de buis ontstaat. 

De oplossing om dit probleem te voorkomen is heel erg eenvoudig, maar kost net iets meer moeite dan het weg te spoelen. De vetten en oliën moeten gewoon op de juiste manier verwijderd worden. 

vet-weggooien-3
© Clean My Space / vet weggooien

In New York City adviseren ze de inwoners over deze belangrijke praktijk en daardoor zijn de incidenten flink teruggedrongen, dus kunnen we spreken over een groot succes. Deze drie gemakkelijke tips kunnen enorm veel helpen. 

De eerste tip is om het vet af te laten koelen en het vervolgens in een afgesloten bak in een container gooien. Je kan het afgekoelde vet ook los in de prullenbak gooien, maar dan kan het wel een zooitje worden. 

vet-weggooien-4
© Clean My Space / vet weggooien

Daarnaast is het belangrijk om je borden niet zomaar af te spoelen in de gootsteen, maar ze eerst even met een keukenpapier afveegt om het vet en olie van het bord af te halen. Daarna kun je gewoon verder gaan met afspoelen. 

De laatste tip is om de etensresten van borden en kookgerei af te schrapen boven de prullenbak en dit niet doet in de gootsteen, hierdoor komen al deze resten in de afvoer terecht en dat zorgt voor opstoppingen.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Clean My Space /  vet weggooien

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts