Gezin koopt droomwoning en dan blijken ze elke dag te kijken naar verzamelplaats voor homo’s 😲😱


Familie koopt huis met uitzicht op homo ontmoetingsplek: “Soms zijn ze met zes man bezig” Toen deze familie in dit huis ging wonen hadden ze niet verwacht dit uitzicht te krijgen. Hier moet de gemeente zo snel mogelijk wat aan gaan doen. Huis kopen? Kijk dan altijd of de buurt degelijk is…

 

Tip van onze Spectrum Team: ‘Wij hebben de videobeelden van deze ontmoetingsplek onderaan onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’ 

huis kopen 1

Wanneer je een huis gaat kopen dan moet je natuurlijk goed onderzoek doen naar de woning, maar ook naar de buurt eromheen.

Het is bijvoorbeeld fijn om te weten naast wat voor mensen je komt te wonen en of het er in de avond wel een beetje veilig is.

Helemaal alles weten van tevoren zul je waarschijnlijk nooit, maar je moet natuurlijk wel je best doen om er zoveel mogelijk van te weten te komen. Niemand wilt namelijk voor onaangename verrassingen komen te staan.

Meer over het filmpje: In deze video is te zien dat een gezin met kinderen een huis heeft gekocht op een achteraf wel heel erg ongelukkige plek.

huis kopen 3

Vanuit de ramen van de woning kun je namelijk zo uitkijken op een ontmoetingsplek voor homo’s. Dit is natuurlijk niet wat je aan je kinderen wilt laten zien wanneer je ze naar bed stuurt.

Ondanks aandringen bij de gemeente en verschillende maatregelen lijkt er nog niet echt verandering in te komen. Dit gezin is er dan ook helemaal klaar mee en dat is natuurlijk meer dan begrijpelijk.

huis kopen 2

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: WEEFF: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

huis kopen 3