Dwayne ‘The Rock’ Johnson onthult foto’s van de uiterst geheime bruiloft 🤵👰


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. [irp]

“Dwayne ‘The Rock’ Johnson onthult foto’s van de uiterst geheime bruiloft.” – (Leestijd – 1 minuutje)

Als je op een gegeven moment de ware tegenkomt, wordt het na een aantal jaar wel tijd om in het huwelijksbootje te stappen. Sommige wachten ermee, omdat ze vinden dat ze er niet aan toe zijn, terwijl anderen niet trouwen, omdat ze simpelweg geen tijd ervoor willen nemen. Bij Dwayne Johnson was deze laatste situatie een beetje het geval. 

Inmiddels is Dwayne “The Rock” Johnson in het huwelijksbootje gestapt met zijn vriendin, Lauren Hashian, tijdens een romantische ceremonie in Hawaï. Het huwelijk is in dit geval zeker niet overhaast, want het stel is al langer dan 12 jaar samen en hebben inmiddels al twee dochters. Dwayne en Lauren maakten hun huwelijk via Instagram bekend door een foto te posten, waarop ze op  een Hawaiiaanse Klif met uitzicht op de oceaan stonden en op de achtergrond was een fantastische zonsondergang te zien. 

uiterst geheime bruiloft
© Entertainment Tonight / uiterst geheime bruiloft

De ceremonie van het huwelijk hadden ze erg klein gehouden en daardoor waren er alleen familieleden en beste vrienden aanwezig. Op Instagram kon Dwayne natuurlijk wel genieten van de felicitatie van de grootste sterren, zoals Ryan Reynold, Terry Crewa, Kate Hudson en vele anderen. 

De jurk van Lauren was werkelijk waar prachtig en zag er uit, zoals je iemand voorstelt op een huwelijksdag. Dwayne hield het wat luchtiger en had een half losgeknoopt doorschijnen overhemd en zijn outfit werd afgemaakt door de kettingen om zijn nek. De ene was gemaakt van bladeren en de andere was gemaakt van orchideeën. 

Bij grote supersterren zien we vaak enorme bruiloften die een fortuin kosten. Deze bruiloften zijn fantastisch, maar lijken altijd een beetje onpersoonlijk. Als we de foto’s van deze bruiloft zien dan ziet het er erg intiem uit en kunnen we er alleen maar van genieten. Een uiterst geheime bruiloft lijkt ons leuker dan een hele drukke bruiloft.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Entertainment Tonight / uiterst geheime bruiloft

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

[irp] Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″] 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts