Kersverse bruid en bruidegom verrassen 89-jarige opa in ziekenhuis nadat hij bruiloft heeft gemist


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Bruid en bruidegom verrassen 89-jarige opa in ziekenhuis nadat hij de bruiloft heeft gemist”

Het huwelijk is misschien wel een van de mooiste dingen ter wereld. Samen verzegel je de liefde, die je voor elkaar voelt.

Je hoopt voor altijd bij elkaar te blijven en dit te vieren op deze speciale dag. Het is dan ook altijd fijn als al je dierbaren hier bij kunnen zijn.

Dit is een moment dat je met z’n allen wil meemaken. Helaas gaat dat niet altijd door verschillende omstandigheden. 

bruiloft-gemist-2 Zo besloten de bruid en bruidegom haar grootvader in het ziekenhuis te bezoeken nadat hij niet in staat was om haar bruiloft bij te wonen.

Toen Abby en Justin trouwden, had haar grootvader John een week voor de bruiloft een spoedoperatie aan de galblaas gehad en kon het daardoor niet redden om erbij te zijn.

Dus daarom besloten de bruid en bruidegom samen met het huwelijksfeest naar hem toe te brengen.

De dag na de bruiloft en receptie trokken ze allemaal hun jurken en smoking weer aan voor een bezoek aan het ziekenhuis!

bruiloft-gemist

John was daar zo erg onder de indruk van, dat hij er een beetje stil van werd. Dit had hij niet zien aankomen!

Hij was razend enthousiast en vond dat iedereen er erg mooi uit zag. Tuurlijk vond hij het onwijs jammer dat hij niet op de grote dag aanwezig kon zijn, maar toch is hij blij dat hij het nu een soort van heeft mogen meemaken.

Dit was een moment dat hij voor geen goud had willen missen! Hij zal een trotse opa zijn geweest en heeft genoten van het feit dat hij er toch nog op een manier bij heeft kunnen zijn.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Jerry Pinkas

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts