Wanneer een ‘stoere’ bullebak een grotere, hardere kerel tegenkomt 


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Apen zijn energieke beesten. Ze bewegen zich vaak in grote families en hechten veel waarde aan hun familieleden. Ze zoeken vaak de gezelligheid op met elkaar, maar kunnen ook onderling de strijd aan gaan.

Dat zie je in deze video, wanneer een gorilla en een aap de spanning met elkaar opzoeken. 

stoere-bullebak-2

In de Nagoya Higashiyama Zoo is een apenfamilie te vinden. Hoewel zij het over het algemeen goed met elkaar kunnen vinden, zijn er soms ook onderling opstandjes te zien. Zo zie je dat ook in deze video.

Je ziet namelijk dat een aap de spanning opzoekt met een grote stoere bullebak oftewel een gorilla.

Ze zijn elkaar een beetje aan het uittesten zoals je kan zien. Maar ze laten zich beide niet kennen en blijven irritant doen bij elkaar.

Totdat de aap er genoeg van heeft en weg stormt bij de stoere bullebak. Je moet ook gewoon niet vervelen bij een gorilla!

stoere-bullebak

Voor de bezoekers van de dierentuin, is dit wel een ware show geweest. Zo zijn ze niet voor niets gekomen en hebben ze de dieren op een andere manier kunnen bewonderen.

Daar hadden ze natuurlijk nooit op gerekend. Gelukkig hebben de twee beesten het na een tijdje al weer goed gemaakt en kunnen ze het nog net zo goed vinden met elkaar als voorheen.

Geduld is een schone zaak en zo werkt het ook bij deze twee beesten. Verder zie je in deze video verschillende apen nog met elkaar spelen en rondrennen in hun verblijf. 

Beeld Autoriteit: Animal On Air | Meer van Spectrum Magazine: Video 1 | Video 2 | Video 3

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts