Dominante zilverrug gorilla Bobo maakt een nieuwe vriend die zo klein is als zijn vinger


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Het is welbekend dat sommige dieren niet goed met elkaar overweg kunnen.

Soms is het zelfs zo dat dieren niet overweg kunnen met mensen. Neem bijvoorbeeld: gorilla’s. Deze beesten staan niet bekend als de aardigste dieren ter wereld te zijn.

Maar na het kijken van deze video zal je daar waarschijnlijk anders over denken.

gigantische-zilverrug-gorilla-2

De 24-jaar oude gorilla Bobo stuit tegen wel iets heel schattigs op. Hij heeft een klein vriendje gevonden uit het bos.

De geredde gorilla gaat zo lief met het kleine beestje om. Hij neemt het dier wel twee uur in de hand.

In de video zie je een foto hoe de twee elkaar samen diep in de ogen aankijken. Ook kruipt het kleine beestje lekker in de vacht van de gigantische zilverrug gorilla.

De twee lijken een ‘match made in heaven’. Maar toch na twee uur laat Bobo hem weer los in de vrije natuur en kan het beestje zijn gang weer gaan.

gigantische-zilverrug-gorilla

Bobo leeft in een natuurpark in Afrika. De gigantische zilverrug gorilla is een hele tijd geleden gered en leeft nu op een plek dat hij heeft verdiend.

Hier kan hij leven zonder zorgen en zit hij helemaal op zijn plek. Zoals te zien maakt hij snel vriendjes, van welke diersoort dan ook.

Groot en klein blijken dan toch nog een goede match te zijn.

Wij weten zeker dat die kleine vriend Bobo nog vaak komt opzoeken, want die twee kunnen het overduidelijk goed vinden. Wat denk jij? Zullen de twee elkaar nog vaak zien? Laat het ons vooral weten!

Bekijk de beelden hieronder en deel de beelden na afloop op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts