Stewardess adopteert hond die zes maanden lang buiten het hotel op haar wachtte 😢❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

“Stewardess adopteert hond die zes maanden lang buiten het hotel op haar wachtte” – (leestijd – 1 minuutje)

Niet ieder dier wordt geboren op een plek waar het leven hem toelacht.

Gelukkig zijn er nog veel mensen die voor die honden en katten willen zorgen. Zo adopteren zij ze bijvoorbeeld of zorgen zij ervoor dat ze in een opvang terecht komen.

We hebben het over zwerfdieren of over dieren die zijn achtergelaten door hun oorspronkelijke baasjes.. Maar gelukkig zijn er nog zeker goede mensen op de wereld. 

Stewardess adopteert hond
© Stories of Animals | Foto 1/2 – (scroll verder)

Zo heb je Olivia Sievers een stewardess uit Duitsland die onlangs een hondje heeft geadopteerd.

Voor haar werk komt ze extreem veel in Argentinië.  Gedurende haar verblijf daar in een hotel, kwam zij een zwerfhond tegen, die iedere dag voor het hotel wachtte.

Ze gaf hem een beetje liefde en hierdoor vergat hij haar niet. Namelijk tijdens haar volgende bezoek wist de hond nog precies wie zij was.

Hij leek geen genoeg van haar te krijgen en was ondertussen verliefd op haar geworden. Alle liefde die hij van haar kreeg, had hij nooit gekregen. 

Stewardess adopteert hond
© Stories of Animals | Foto 2/2 – (scroll voor video)

Ze had een dekentje voor hem buiten gelegd, zodat hij wat warmer lag. Ook had zij hem een naam gegeven: rubio.

Toen zij weer naar huis ging, had zij niet verwacht op hem nog een keer te zien. Maar tijdens haar volgende verblijf, lag hij daar nog steeds, te wachten op haar!

Dit zorgde ervoor dat zij hem wilde adopteren. Samen met reddingswerkers van een opvang heeft zij dit voor elkaar gekregen.

Rubio heeft nu een fijn thuis bij Olivia en de twee zijn echt dikke mik. Zij kunnen ondertussen niet meer zonder elkaar.

Bron Autoriteit:
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit:
Storeis Of Animals | Stewardess adopteert hond

Laat Je Verrassen:
Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″] 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts