Kleine geadopteerde kitten en een grote Mastiff hond zijn beste vrienden na adoptie 😄💖


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Kleine geadopteerde kitten kan niet genoeg krijgen van haar zachte 65 kilo Mastiff-broer”  (Leestijd – 1 minuutje)

Beste maatjes heb je in alle soorten en maten. Zo heb je er zelf waarschijnlijk eentje, maar ook dieren hebben beste maatjes.

Niets is fijner om iets met een ander te kunnen delen. De leuke en de moeilijke tijden. Soms heb je zo’n klik met iets of iemand, die je nooit had zien of durven aan komen.

Dat is ook het geval in de volgende video van deze geadopteerde kitten en een grote Mastiff hondje.

kleine-geadopteerde-kitten

Wendy is namelijk de kleine geadopteerde kitten die beste vrienden wordt met de hond genaamd George.

De baasjes van George vonden Wendy in een park bij een boom. Wendy viel hen op, omdat zij helemaal alleen was en dat op zo’n jonge leeftijd.

leek alsof zij net geboren was. Daarom besloten  de baasjes van George haar mee naar huis te nemen en voor haar te zorgen.

Binnen een dag waren de baasjes al weg van Wendy, maar ook George leek weg van haar te zijn. Dit komt omdat Wendy direct veel contact zocht met George. 

kleine-geadopteerde-kitten-2

Ze leek niet bang te zijn van de grote viervoeter en ging daarom ook gelijk tussen zijn twee voorpoten liggen.

Dit bood hen de kans om vrijwel direct een band op te bouwen. De twee zijn onafscheidelijk! Waar  George gaat, daar gaat Wendy ook.

Ze lijkt niet van zijn zijde te willen afwijken. De theorie dat honden en katten niet met elkaar overweg zouden kunnen, klopt in dit geval dus totaal niet!

De twee zijn de beste maatjes en de baasjes zijn onwijs blij dat ze deze kleine geadopteerde kitten ooit in huis hebben gehaald.  

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: The Dodo

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts