Vrouw (31) stuurt meer dan 150.000 smsjes na eerste date en krijgt enkeltje gevangenis 😲😯


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen, je bent er bijna.

“31-jarige vrouw stuurt maar liefst 159.000 sms’jes na eerste date: Dan pakt de staat haar aan.” – (leestijd – 1 minuutje)

De vrouw was compleet door het dolle heen en het aantal sms dat ze heeft gestuurd, stuurt de gemiddelde mens nog niet in zijn of haar hele leven. 

Een eerste date is altijd super spannend.

Je kent elkaar nog niet heel goed en je wilt er alles aan doen om een goede indruk achter te laten, zodat je nog wat vaker kan afspreken.

smsjes
© Washington Post – (scroll verder)

Toch gebeurt het ook dat na een date de conclusie wordt getrokken dat je toch niet zo goed bij elkaar past.

Wat ook gebeurt is dat de een na de date nog zin heeft in een vervolgafspraak, terwijl de ander dit niet zo ziet zitten, dat is erg lastig. 

Het laatstgenoemde overkwam een man in Arizona.

Hij was met een vrouw op date gegaan en op de afspraak kwam hij erachter dat het toch niet zo goed klikte met de vrouw.

De vrouw dacht daar heel anders over en was smoorverliefd op de beste man.

smsjes
© Washington Post – (scroll voor video)

Hij wilde geen tweede date, maar dat vond de vrouw helemaal niet leuk. Ze bleef de man lastigvallen en stuurde hem maarliefst 159.000 sms’jes.

Nu is ze opgepakt door de staat en zit ze in de gevangenis.

In deze video zie je de persconferentie van ongeveer een kwartier, waarin journalisten de vrouw vragen stellen over haar bijzondere gedrag. 

Informatiebronnen:
Bron Autoriteit
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit
YouTube/Washington Post

Laat Je Verrassen
Video I | Video II | Video III

Maak een sociale impact:
Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts