Lunchdame weigert lunch voor leerling vanwege € 0,50 euro schuld 😲😰


Bekijk ook:  Vrouw bevalt van baby in auto terwijl drie kinderen op de achterbank zitten 😲🤔
Attentie:
Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen, je bent er bijna.

“School weigert leerling lunch te geven omdat hij nog dit belachelijke bedrag verschuldigt was aan de school.” – (leestijd – 1 minuutje)

Deze school laat een kind verhongeren, omdat hij nog een wel heel erg kleine schuld open heeft staan.

Het hebben van een schuld is natuurlijk nooit goed en je moet er alles aan doen om dit zo snel mogelijk weg te werken.

Door het maken van goede afspraken hoeft dit ook allemaal niet zo’n probleem te zijn.

schuld leerling 1
© TomoNews US – (scroll verder)

Het wordt pas vervelend wanneer iemand zijn of haar afspraken niet nakomt en het er dus niet naar uit lijkt te zien dat iemand zijn schuld gaat betalen.

Je kunt er dus ook maar gewoon het beste voor zorgen nooit schulden op te bouwen, want uiteindelijk moet al het geld dat je uitgeeft toch uit je eigen portemonnee komen.

In deze video is te zien dat een kind geen eten mag halen op school om de bizarre reden dat hij nog een schuld van vijftig cent open had staan.

Natuurlijk is het zo dat je kinderen bij moet brengen dat het hebben van schulden iets is dat niet hoort, maar deze straf gaat toch wel wat ver.

schuld leerling 1
© TomoNews US – (scroll voor video)

Een kind heel de dag laten verhongeren wegens het niet betalen van vijftig cent is niet helemaal wat je als school hoort te doen.

De moeder van het kind was dan ook op zijn zachts gezegd niet blij met deze gang van zaken en zij heeft er dan ook echt werk van gemaakt!

Informatiebronnen:
Bron Autoriteit
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit
YouTube/TomoNews US

Laat Je Verrassen
Video I | Video II | Video III

Maak een sociale impact:
Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Content