Opa en 10-jarige kleindochter ‘harken’ meer dan 4 miljoen views binnen met schattige tapdans op een grappig liedje


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Grootvader en 10-jarige harken meer dan 4 miljoen views binnen met schattige tapdans op een grappig liedje.” 

Niets is leuker dan veel tijd met je familie doorbrengen.

Vooral op jonge leeftijd spendeer je vast graag enorm veel tijd met je opa’s en oma’s.

Dit is een soort van band, die vaak niet helemaal te beschrijven is. De liefde die je voor elkaar voelt, is vaak onwerkelijk. Het is onwijs leuk om zoiets van dichtbij te mogen zien! 

schattige-tapdans-2

In deze video zie je de 10-jarige Maeve met haar opa samen tapdansen.

De moeder van Maeve had een kleine clip hiervan op haar instagram gepost en zoveel mensen vonden het geweldig dat zij besloot de hele dans te delen.

Dit is haar 10-jarige dochter Maeve die aan het tappen is met haar 72-jarige grootvader. 

Maeve vroeg haar opa om een ​​tap duo te vormen tijdens haar zomer recital. En de uitkomst was geweldig, zoals je zelf kan zien! De twee lijken bizar goed op elkaar ingespeeld en het lijkt hen niet te veel moeite te kosten.

schattige-tapdans

Na slechts 6 lessen oefenen (gechoreografeerd door Elyse Williamson van From The Top Dance Center in Reading, MA) is dit hun recital voorstelling.

Het is zeker wat geworden! Ook het publiek is razend enthousiast, aan de geluiden van de zijkanten te horen.

De glimlach van Maeve haar gezicht is niet weg te slaan en ook opa lijkt er enorm van te genieten. Zo leuk dat ze dit samen doen. Dit is weer een herinnering dat de boeken in kan. Voor later onwijs leuk om terug te zien! 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Jaime J

Laat Je Verrassen :Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts