Geweldige beelden: Bejaard koppel leert lijndansen tijdens quarantaine 


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

We weten ondertussen allemaal, dat wanneer je in quarantaine zit het leven best wel saai kan zijn. Daarom is het belangrijk om gedurende deze tijd zelf de bloemetjes buiten te zetten en zelf de slingers op te hangen.

Zodra je dat doet, zal je zien dat het dan opeens weer een stuk gezelliger is. Deze video is een perfect voorbeeld hoe je dat dan doet.Bejaard koppel leert lijndansen

Het bejaarde koppel in deze video leert lijndansen gedurende de tijd dat zij in quarantaine zitten. Doordat zij in quarantaine zitten hebben zij genoeg tijd om iets nieuws te leren.

En natuurlijk wilt dit stel ook gewoon iets nuttigs doen met hun tijd. Daarom is het koppel begonnen met lijndansen. Zij zijn online lessen gaan volgen en hebben dit hun zelf aangeleerd. In deze video zie je hoe zij samen een dansroutine afleggen.

Ze lijken al helemaal op elkaar ingespeeld en lijken de grootste lol te hebben! Dat is toch wat je wil in deze tijd? 

Ze dansen samen op het nummer “Think of me” van The Mavericks. Onwijs leuk en schattig om te zien hoe de twee er samen helemaal op in gaan.

Bejaard koppel leert lijndansen 2

Heb jij nou in deze tijd ook niets te doen, dan is het misschien wel een idee om net als dit bejaarde koppel te leren lijndansen. Het is iets wat je zelf waarschijnlijk niet snel zal doen, wanneer je het druk hebt.

Deze quarantaine tijd, is daar dus perfect voor. Trek dus lekker iets comfortabels aan en de dans schoentjes uit de kast, want jij bent de volgende! Dat is nog eens wat anders dan TV kijken of achter je telefoon zitten.

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts