Ruimtebesparende ideeën en ingenieuze huis-ontwerpen die je ‘stulpje’ naar een hoger niveau tilt 😍💖


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen, je bent er bijna.

“Verbazingwekkende ruimtebesparende ideeën en ingenieuze huis ontwerpen om je huis naar een hoger niveau te tillen” – (leestijd – 1 minuutje)

Ruimte blijft altijd wel een dingetje, het maakt eigenlijk niet uit hoe groot je huis nou is, want je hebt altijd wel een gebrek aan ruimte.

Daarom zijn deze ruimtebesparende ideeën iets waar iedereen wat aan heeft. 

In deze bijna 11-minuten durende video worden er ontzettende veel ruimtebesparende ideeën uit een gezet en wij gaan er een paar van behandelen. 

ruimtebesparende ideeën
© Quantum Tech HD | Foto 1/2 – (scroll verder)

Het eerste idee is iets voor de wat jongere mensen die veel tijd op hun kamer doorbrengen.

Wanneer er vrienden over de vloer zijn, is het niet altijd even fijn als ze allemaal maar in je bed gaan liggen.

Vaak zit er niets anders op, want staan is ook geen optie. Deze geweldige bank tover je zonder enige moeite om in een tweepersoons bed.

Het hele probleem met mensen in je bed is opgelost, want ze kunnen op de bank plaatsnemen. 

Dan slaan we een paar ideeën uit de video over en gaan we naar de fantastische tafel. Op het eerste oog zien we een klein kastje dat helemaal geen ruimte in beslag neemt.

Dit kastje kan helemaal uitgevouwen worden en dan is het ineens een tafel van 2,5 meter lang. Op de beelden is te zien dat er makkelijk 4 stoelen aan beide kanten kunnen worden gezet.

ruimtebesparende-ideen-interieur-2
© Quantum Tech HD | Foto 2/2 – (scroll voor video)

In principe zouden er ook nog twee stoelen aan het hoofd gezet kunnen worden en dan is er uit het niets plek gecreëerd voor 10 man.

De tafel wordt gecreëerd door verschillende stukken toe te voegen aan het midden. Als er een paar stukken weggelaten worden is de tafel geschikt voor 4 personen. 

Naast deze twee voorbeelden zijn er nog enorm veel ideeën waar je zelf iets aan hebt.

Het is zeker de moeite waard en misschien brengt het je wel op een idee, waardoor je morgen ineens een stuk meer ruimte hebt. 

Informatiebronnen:
Bron Autoriteit
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit
YouTube/Luis Pereira

Laat Je Verrassen
Video I | Video II | Video III

Maak een sociale impact:
Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts