6-jarige begint te sparen om puppy te kopen – Grootouders zeggen dat hij zijn handen moet uitsteken 😍❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen, je bent er bijna.

“6-jarige begint te sparen om een puppy te kopen, en dan zeggen grootouders dat hij zijn handen moet uitsteken” – (leestijd – 1 minuutje)

De wensen van kinderen kunnen soms enorm groot zijn.

Kinderen staan er dan ook om bekend om hun wensen altijd waar te willen maken. Daar zullen ze dan ook alles aan doen.

Of ze nou moeten sparen, dingen moeten opgeven of hun hoop gewoon erg hoog houden, niets is voor hen te gek.

Gelukkig krijgen sommige kinderen wel een beetje hoop om hun wens te vervullen. 

puppy kopen
© Caters Clips | Foto 1/2 – (scroll verder)

De zesjarige Xander Mellor uit Springfield spaart al 18 maanden al zijn kleingeld bij elkaar.

Dit doet hij om uiteindelijk een puppy te kunnen kopen. Volgens zijn moeder is het jochie al meer dan 1,5 jaar bezig met sparen.

Maar toen zijn grootouders op bezoek kwamen, kreeg hij de leukste verrassing ooit. Hij moest mee naar buiten komen en daar zijn ogen dicht doen.

Ze vertelde hem om zijn armen uit te steken. En toen ontving hij het cadeau waar hij al maandenlang op had gehoopt. Zijn wens kwam dan toch eindelijk uit, na al die tijd. 

puppy kopen
© Caters Clips | Foto 2/2 – (scroll voor video)

Hij kreeg namelijk een puppy van zijn grootouders. Dat was natuurlijk het laatste wat hij had verwacht, na al die maanden sparen.

Xander kon zijn emoties niet meer in bedwang houden en begon te huilen van vreugde.

Dit was zijn allergrootste wens en die heeft eindelijk mogen uitkomen. Het is natuurlijk prachtig om te zien, hoe bij Xander wel niet was.

Zijn grootouders hebben hem onwijs blij gemaakt en genieten intens van het moment. Niets is natuurlijk fijner dan om je kleinkind zo blij te zien. 

Informatiebronnen:
Bron Autoriteit
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit
YouTube/Caters Clips

Laat Je Verrassen
Video I | Video II | Video III

Maak een sociale impact:
Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″] 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts