Belangrijk: Wat je altijd moet doen voordat je een pinautomaat gebruikt 😲😱


Belangrijke informatie, niet negeren! Wat je altijd moet doen voordat je een pinautomaat gebruikt. Voor je het weet staat er geen geld meer op je rekening, dus let goed op. Veel mensen zijn hier nog niet van op de hoogte en delen zal de veiligheid op straat verhogen!

Voordat je verder leest: Wil jij gelijk het filmpje bekijken? Scroll dan naar beneden en bekijk het filmpje van de pinautomaat. Het zal de veiligheid om ons heen verbeteren.

pinautomaat veiligheid

Wanneer je geld op je rekening hebt staan ontkom je er niet aan om een keer bij een pinautomaat te moeten pinnen. Veel mensen vinden het niet fijn, omdat je vaak ineens een flinke som geld in handen krijgt en dat maakt je een makkelijke prooi voor dieven.

Daarom moet je altijd op je hoede zijn of iemand je in de gaten houdt. Maar niet alleen op mensen, je moet ook op het pinautomaat letten, want voor je het weet ben je ‘gescamt’ en ben je al je geld kwijt. Dit is al meerdere mensen overkomen en wij willen je hier nu voor waarschuwen.

Meer over het filmpje van de pinautomaat: In deze video laat een man zien waar je goed op moet letten als je gaat pinnen, omdat het aantal skimmers in grote mate toeneemt. Kijk ten eerste altijd goed of het apparaat waar je je pasje in moet doen, echt is. Ze plakken hier vaak een namaak apparaat overheen waardoor ze je pas kunnen scannen, dan hebben ze alleen je code nog nodig en klaar is kees.

pinautomaat veiligheid 3

Daarom…kijk goed om je heen of er niemand meekijkt en trek vervolgens voorzichtig even aan het apparaat waar je je pas in moet doen, om zeker te zijn dat het het echte apparaat is. Hopelijk heb je iets aan deze informatie. Het zal veel voor ons betekenen als je deze beelden verder kan delen.

Vind je deze informatie ook belangrijk? Help ons dan om dit artikel verder te delen op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: WXYZ-TV Detroit | Channel 7: bron | Afbeeldingen: bron | bron

Meer van Relatie Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

pinautomaat veiligheid 3