Trucje: “Wat zegt de vorm van je voeten over je persoonlijkheid?” 😲🤔


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met het kijken van beide filmpjes.

“Wat je voeten zeggen over je persoonlijkheid” – (leestijd – 1 minuutje)

Niets is te gek in deze wereld. Achter zoveel dingen kan je wat zoeken. De een is wat goed geloviger  dan de ander.

De ander kan bijvoorbeeld weer heel nuchter in het leven staan. Het is zo gek, als dat je het zelf wil maken.

Wist je dat je voeten dus blijkbaar iets over je persoonlijkheid kunnen zeggen? Of je het gelooft, is natuurlijk helemaal aan jou! 

persoonlijkheid
© Brainy Dose / persoonlijkheid

Ben jij nou ook benieuwd wat jouw voeten zeggen over je jouw persoonlijkheid? Dan ben je nu bij de juiste video.

Vooral als je van persoonlijkheidstest houdt, dan zul je deze voet lees test ook interessant vinden! Van je voetvorm tot je teenlengte en -maat.  Voet lezen kan veel geheimen onthullen.

Veel meer dan dat jij zou denken… We besteden nooit echt zoveel aandacht aan onze voeten, maar ze zijn nogal onthullend. Dus leer hoe jij je voeten moet lezen. Trek je sokken uit en kijk wat je voeten onthullen over je persoonlijkheid!

persoonlijkheid
© Brainy Dose / persoonlijkheid

Door de tijd en geschiedenis hebben mensen veel verschillende manieren bedacht om onze fysieke eigenschappen te koppelen aan bepaalde persoonlijkheidstypen.

En dan ook echt alles! Van onze hoofden, handen, oogkleur tot nagelvormen. En dit  wordt allemaal afgestemd op persoonlijke kenmerken en eigenschappen.

persoonlijkheid
© Brainy Dose / persoonlijkheid

Voet lezen wordt dus in China al meer dan 5.000 jaar beoefend. Dat is extreem lang.

De logica erachter is dezelfde als die achter voetreflexologie, die werkt volgens het principe dat gebieden op je voet de rest van je lichaam weerspiegelen.

persoonlijkheid
© Brainy Dose / persoonlijkheid

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Brainy Dose / persoonlijkheid

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

© 2024 Copyright SPECTRUM