Na bijna 30 jaar is de Sketch van Patrick Swayze en Chris Farley en de Chippendales nog steeds de beste


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuut: “Bijna 30 jaar later is de ‘Chippendale Sketch’ van Patrick Swayze en Chris Farley nog steeds een van de beste”

De Chippendales is een hele bijzondere dansgroep die is opgericht in 1979. De groep bestond volledig uit mannelijke strippers die bekend werden met hun dansjes en outfits. Alle vrouwen waren helemaal weg van de groep en daarom moest er wel een sketch van gemaakt worden. 

patrick-swayze-en-chris-farle

Saturday Night Live was het uitgeroepen programma om deze sketch te maken. Patrick Swayze en Chris Farley speelde in deze sketch die vandaag de dag nog steeds hilariteit oplevert. 

Deze twee grootheden zijn inmiddels al overleden, maar hun nalatenschap is helemaal geregeld door dit fantastische beeldmateriaal. Als je deze video op YouTube bekijkt en daar de reacties scrollt, zie je niets anders dan lovende woorden of dit duo en dat is natuurlijk ook geheel terecht. 

Een van de vereiste om bij de Chippendales te komen, was dat je een goed afgetraind lichaam moest hebben om de vrouwen te vermaken. In principe waren ze de mannelijke versie van het Playboy konijntje. Dit was natuurlijk een mooi moment om in de sketch en dik persoon auditie te laten doen. 

patrick-swayze-en-chris-farle-2

De sketch werd uitgezonden op 27 oktober 1990. Beide heren, Adrian en Barnie, willen bij de Chippendales horen. De drie juryleden staan voor de lastige keuze om een van de twee te selecteren. Eigenlijk willen ze het harde werken belonen en ze allebei een kans geven, maar er mag er maar eentje door. 

De audities zijn zo grappig door het verschil tussen de twee personages. Het eerste dat opvalt is het verschil in lengte en omvang. Wat er volgt is een hilarische dance off tussen de twee, waarbij het niet mogelijk is om je lach in te houden. Wij vragen ons nog steeds af hoe ze dit hebben op kunnen nemen zonder in de lach te schieten.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: SNL

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts