Paard laat een harde scheet en haar kleine verzorgster doet het bijna zelf in haar broek


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Leestijd – 2 minuten: “Paard laat een harde scheet en haar kleine verzorgster doet het bijna zelf in haar broek”

Paarden zijn leuke dieren. Ze zijn speels en houden van mensen om zich heen. Toch kunnen ze af en toe toch een beetje onvoorspelbaar zijn.

Dat zie je ook weer in deze video. Wanneer een paard een scheet laat en niet alleen zichzelf laat schrikken, maar ook een klein meisje!

paard-laat-een-scheet-2

In deze video zie je hoe twee kleine meisjes twee paarden aan het voeden zijn. Ze geven hun kleine snacks en een aai over de bol.

Heerlijk wat persoonlijke aandacht, de paarden lijken het niet erg te vinden. De meiden zijn razend enthousiast en springen in het rond.

De paarden genieten ervan. En eentje lijkt er zo van te genieten, dat hij plotseling een scheetje laadt. Maar een scheetje kunnen we het beter niet noemen, want zowel het meisje als het paard zelf leken er enorm van te schrikken! 

paard-laat-een-scheet

Het meisje sprong direct weg, of we kunnen het eigenlijk beter sprinten noemen. En ook het paard leek een schijnbeweging te maken na zijn eigen geluid.

Het is in ieder duidelijk dat ze het beide niet zagen aankomen. Hilarische beelden heeft het wel opgeleverd! We kunnen er wel om lachen, dat in ieder geval wel!

Wij zijn benieuwd of hij meer van dit soort scheetjes laat, want dit lijken wel bommen. Gelukkig zien wij het allemaal door een video, want over de geur zullen we het niet hebben. Maar die zal vast niet aangenaam zijn geweest…

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: RM Videos

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts