Helen, 88, wordt aangevallen door een man – dan zegt ze drie woorden uit en laat hem rennen voor zijn leven 😲😱


Helen, 88, wordt aangevallen door een man – dan zegt ze drie woorden uit en laat hem rennen voor zijn leven. Heeft deze vrouw de oplossing gevonden tegen vieze verkrachters? Het heeft haar in ieder geval goed geholpen!

Voordat je verder leest: Wil jij het filmpje gelijk kunnen zien? Wij hebben de videobeelden onderaan dit artikel geplaatst.

oplossing veilig 1

Als vrouw ben je vaak kwetsbaarder voor gevaar dan mannen. Dit komt, omdat mannen genetisch gezien toch een stuk sterker aangelegd zijn. Hierdoor kunnen vrouwen toch iets onveiliger de straat over.

Ook maakt dit sommige vrouwen voor mannen een makkelijke prooi. Als oplossing hiervoor kun je als vrouw kun je natuurlijk wel maatregelen nemen om jezelf te beschermen.

Het is eigenlijk al te gek voor woorden dat hierover gesproken moet worden, maar helaas leven wij in zo’n wereld. Wij begrijpen bijvoorbeeld ook niet waarom pepperspray niet toegestaan is voor vrouwen.

Meer over het heldhaftige verhaal van Helen: De vrouw die in deze video te zien is, is al 88 jaar oud. Toch heeft een indringer geprobeerd om haar te verkrachten. De vrouw had de oplossing voor deze situatie gelukkig zelf. Dit kan dus als oplossing dienen voor andere vrouwen!

Zo riep ze keihard dat ze HIV heeft en hiermee lukte het haar om de indringer te verjagen. Gelukkig maar, want dit had natuurlijk heel erg anders af kunnen lopen. Wij vinden het erg knap dat ze zelfs in deze situatie zo goed kon blijven nadenken.

oplossing veilig 3
Vrouwen kunnen zeker van deze vrouw leren als zij ook in zo’n situatie terechtkomen. Zo blijkt dat Helen ondanks haar leeftijd zichzelf prima kan verdedigen.

Vind je het ook knap wat Helen heeft gedaan? Deel deze video dan achteraf op Facebook of Pin het op Pinterest. Dit filmpje kan namelijk vrouwen redden! De videobeelden zijn afkomstig van: CBS Philly: bron | Afbeeldingen: bron | bron

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

oplossing veilig 2