Steward geeft hilarische reactie op een arrogante rijke vrouw in vliegtuig


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Wanneer je als steward werkt is het lang nog niet altijd even makkelijk. Het lijkt op een eenvoudige baan, maar niets is minder waar.

In de volgende situatie wordt dat maar weer al te duidelijk. Een steward sprak wat in via de intercom in het vliegtuig en maakte de passagiers duidelijk dat ze bijna gingen landen. Hiervoor moeten natuurlijk maatregelen worden getrokken en daar heeft iedereen zich aan te houden voor hun eigen veiligheid.

Maar een arrogante rijke vrouw was het daar niet mee eens en lapte de regels zogezegd aan haar laars. 

Hier was de steward het overduidelijk niet mee eens en ging met haar het gesprek aan. Helaas mocht dit niet baten en escaleerde het gesprek snel. arrogante rijke vrouw in vliegtuig

De arrogante rijke vrouw zei dat zij in haar eigen land een prinses werd genoemd en dat ze wilde dat ze hier ook naar werd behandeld.

Dit schoot natuurlijk het verkeerde keelgat in bij de steward, wat wij wel kunnen begrijpen. Maar hier bleef het niet bij.. Wil je nou weten hoe het bizar afloopt? Kijk dan de volledige video en laat je vooral verbazen, want deze vrouw is niet goed wijs.

Kon je ook lekker lachen om de reactie van de steward? Deel dit dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts