Grappig katje dat gered is door Huskies denkt nu dat ze onderdeel van de roedel is


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

We kunnen het vaak genoeg blijven zeggen. Maar katten en honden, kunnen het dus over het algemeen wel goed met elkaar vinden. In deze video zie je ook, hoe een kat zich aansluit bij een roedel honden. 

Rosie is de kant in het volgende filmpje en zij lijkt onderdeel te zijn van een roedel vol met huskies. Lilo is een van die huskies.

onderdeel-van-de-roedel

En Lilo en Rosie hebben een onafscheidelijke band. Lilo heeft Rosie namelijk gered van een nare ervaring. En sindsdien wijken die twee niet meer van elkaars zijde af.

Overal waar Rosie gaat, daar gaat Lilo. En overal waar Lilo gaat, daar gaan de rest van de huskies.

Eigenlijk is Rosie dus een beetje de leider van de roedel, als je het zo bekijkt. De beelden zijn in ieder geval onwijs schattig en je kan daadwerkelijk voelen dat de twee niet zonder elkaar kunnen. 

In eerst instantie wilden de baasjes van de dieren een ander baasje zoeken voor Rosie. Maar na het zien, hoe goed de band tussen haar en de andere honden was, konden ze het niet meer over hun hart verkrijgen, om Rosie weg te doen.

onderdeel-van-de-roedel-2

Rosie lijdt eigenlijk een beetje het leven van een hond. Ze wordt behandeld als hond, maar ook als kat.

Een dubbelleven heeft ze eigenlijk een beetje! Super leuk! Wij weten zeker dat Rosie helemaal op haar plek is daar. Ze is onderdeel van een roedel en heeft fijne baasjes. Wat wilt ze nog meer?!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: The Dodo

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts