Man krijgt schrik van zijn leven als hij ziet dat zijn husky op het dat staat


Wanneer je thuiskomt van je werk is de laatste plek waar je je husky verwacht wel op het dak. 

De twee populairste huisdieren van mensen zijn de hond en de kat. Er zit een aanzienlijk verschil tussen het verzorgen van een kat en het verzorgen van een hond.

Een hond moet je namelijk uit laten en komt niet buiten zonder zijn baasje. Een kat daarentegen kun je veel meer vrijheid geven.

Zij zijn in staat om lekker buiten rond te banjeren en dan weer op eigen houtje terug naar huis te komen.

Bij het rondbanjeren springen ze over allerlei daken, klimmen ze in bomen en allerlei andere Capriolen. Dit zijn allerlei activiteiten die je een husky niet ziet doen of toch wel? 


husky 5
Deze video is gemaakt door de eigenaar van een lieve husky. De man kwam terug van zijn werk, toen hij iets raars op het dak zag staan, besloot hij om te gaan filmen.

Eenmaal bij het huis aangekomen zag hij dat zijn eigen hond op het dak stond. De verbazing is enorm goed te horen in de man zijn stem.

De hond staat daar maar een beetje en kijkt de man aan alsof er niks aan de hand is

. Het is een enorm hilarische video, waar je je eigenlijk maar één ding bij af gaat vragen: hoe komt die hond daar terecht?

Vind je de beelden ook merkwaardig? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts