11-jarige ventje springt achter het stuur om leven te redden van zijn zieke oma 😳😳


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

11-jarige springt achter het stuur om zieke oma in veiligheid te brengen – (leestijd – 1 minuutje)

Dit jongetje had er alles voor over om het leven van zijn zieke oma te redden, ook al moest hij hier een aantal wetten voor overtreden. Door dit heldhaftige optreden wist hij zijn oma in veiligheid te brengen. 

Angela Brewer-Laye brengt veel tijd door met haar kleinzoon PJ en het grootste gedeelte van de tijd brengen ze buiten door. Een tijdje terug maakten ze een wandeling ongeveer 2,5 kilometer van huis. Angela was aan het trainen en PJ reed rond op zijn quad.

oma-in-veiligheid-te-brengen
© 11Alive / oma in veiligheid te brengen

Plotseling voelde Angela haar evenwicht weg gaan en werd haar zicht wazig. Ze heeft diabetes en dat is het teken dat haar bloedsuikerspiegel te laag is. PJ merkte op dat zijn oma anders aan het doen was en toen ze bijna wegzakte kwam hij meteen in actie. 

PJ rende weg en Angela probeerde naar de auto te lopen, toen ze bij een stopbord kwam en even ging leunen, zag ze haar Mercedes-Benz aan komen rijden. In de auto zat PJ en hij kwam op een gemakkelijke, rustige manier aanrijden. 

oma-in-veiligheid-te-brengen-2
© 11Alive / oma in veiligheid te brengen

Ze vond het fantastisch dat PJ zo cool en kalm wist te blijven in deze stressvolle situatie.

Ze nam een video van hem terwijl hij in de auto aan het rijden was.

Ondertussen gaf ze commentaar op het feit dat hij pas 11 jaar oud is, maar rijdt als een baas. PJ reed haar naar huis en parkeerde de auto op de oprit. De oprit is erg smal, maar hij parkeerde hem zonder ook maar iets te raken. 

Hij rende vervolgens meteen naar binnen om glucosetabletten en een pakje pindakaas crackers te pakken voor zijn oma. Hierna ging het meteen al een stuk beter, maar ze snapte niets van het talent van haar kleinzoon.

Ze besloot hem te ondervragen en toen vertelde PJ dat zijn opa, haar man, wel eens vraagt of PJ de auto’s wilt wegrijden, wel onder streng toezicht natuurlijk. Gelukkig is alles helemaal goed gekomen en is de oma een mooie herinnering rijker. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: 11Alive / oma in veiligheid te brengen

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts