Schoonzoon verandert zijn kelder in nieuw appartementje voor 87-jarige schoonouders


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Zoon veranderde zijn kelder in een nieuw appartementje voor zijn 87-jarige schoonouders”

Als familie zorg je natuurlijk voor elkaar. In eerst instantie zorgen je ouders voor jou, zij brengen je groot en ondersteunen je waar het kan.

Dan komt er een punt dat je ook voor hen gaat zorgen en in deze video zie je hoe dat perfect wordt gedaan! 

nieuw-appartementje-2

Op 13 maart kwamen Bonnie en George Miller, beiden 87, erachter dat hun zoon Schon en schoondochter Jeannie hun kelder hadden veranderd in een suite waarin ze konden wonen. Dit betekende voor hen, dat ze dus bij het stel konden intrekken!

De tijden waren gekeerd en Schon en Jeannie wilden graag voor de ouders van Schon zorgen. Zo kunnen ze gewoon een beetje beter letten op het stel.

Schon en Jeannie kunnen het oude echtpaar nu helpen met alledaagse taken, aangezien ze allemaal hetzelfde huishouden in Bremen, Ohio, zullen delen.

nieuw-appartementje

Schon zei: “We hadden het er al een tijdje met mama over”. En uit dit gesprek kwam naar voren dat ze het toch wel heel fijn zouden vinden.

En dat vanuit beide kanten! Wat is er nou leuker dan met je familie samen wonen en dan toch je eigen plekje nog hebben. Zo hebben beide stellen voldoende privacy, maar kunnen ze elkaar ook genoeg helpen.

En mocht er nou wat gebeuren, dan is er altijd iemand in de buurt! Fijner kan je het toch haast niet hebben?! Dit is zeker een goede zet geweest van Schon en Jeannie

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Caters Clips

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts