Deze 3D huisjes kunnen binnen 24 uur voor onder 3000 euro gebouwd worden


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuut: “Deze 3D huisjes kunnen binnen 24 uur voor onder 3000 euro gebouwd worden”

Vandaag de dag is de vraag naar huizen enorm. De huizenprijzen zijn gigantisch gestegen en veel mensen hebben een probleem met het vinden van een huis. Dit is misschien de ideale oplossing voor een van de grootste problemen. 

In het begin van 2018 kwam het bedrijf Branch Technology met een prototype van een huis dat was gebouwd met een 3D-printer. Dit huis had een oppervlakte van 1000 vierkante meter en de prijs zou rond de 300.000 dollar liggen.

Deze prijs was veel te hoog om het probleem met huisvesting op te lossen. 3d-huisjes-2

In maart 2018 ging New Story een samenwerking aan met ICON, een bedrijf dat 3D-printers ontwerpt. Zij bouwde een huis met de 3D-printer van 350 vierkante meter die ongeveer 10.000 dollar kostte en in slechts 48 uur gebouwd kon worden. De printer kreeg de naam Vulcan en in die tijd draaide hij op ongeveer 25%. 

Het bedrijf wist daarom dat ze in staat waren om een huis van 600 tot 800 vierkante meter te bouwen in slechts 24 uur. Daarnaast hadden ze berekent dat ze ook in staat waren om dit te doen voor een bedrag van ongeveer 4.000 dollar. Dit biedt natuurlijk gigantische mogelijkheden om het wereldwijde huisvestingsprobleem op te lossen. 

3d-huisjes-1

Bouwprojecten nemen veel tijd in beslag, omdat er vaak veel dingen misgaan. De oorspronkelijke tijd is vaak al lang, maar door de tegenslagen loopt het alleen nog maar uit. Op deze manier wordt er heel veel tijd bespaart en geld en dat zijn hele belangrijke dingen. 

De bedrijven waren van plan om naar de sloppenwijken in El Salvador te gaan, om mensen te voorzien van een huis. Ze zien dat als de basis en hopen uiteindelijk een veilig thuis te bieden aan enkele van de 1,3 miljard mensen die in sloppenwijken wonen.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Tech Insider

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts