De talentvolle Simon en Garfunkel zingen nog een laatste keer hun verhaal 😢💖


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen, je bent er bijna.

“De talentvolle Simon en Garfunkel zingen nog een laatste keer hun verhaal” – (leestijd – 1 minuutje)

Het mooie aan muziek is dat het een mens diep in het hart kan raken.

Haast iedereen weet van zichzelf wel bij welk nummer hij of zij in tranen uit zal gaan barsten.

Dit kan komen door het feit dat de muziek een bepaalde betekenis heeft voor jou of het kan simpelweg komen door het feit dat de muziek zo mooi gebracht wordt dat het jou direct raakt.

muziek
© Stefan Raatgever – (scroll verder)

Wat jouw reden dan ook mag zijn maakt eigenlijk helemaal niet uit, dat kan je gewoon voor jezelf houden.

In deze video hoor je het duo Simon & Garfunkel een prachtig nummer zingen. Toch zijn het vooral de stemmen van de twee oudere mannen die de muziek heel erg emotioneel maakt.

In het publiek moeten er wel meerdere mensen met natte ogen en een snotterend neusje gekeken en geluisterd hebben naar deze twee geweldenaren.

muziek
© Stefan Raatgever – (scroll voor video)

Dit weten wij wel zeker, omdat wij precies kunnen herkennen wanneer iemand zijn stem mensen kan raken en wanneer dit niet zo is.

In dit geval is dit dus zeker wel zo. Ben je het met ons eens? DEEL deze video dan zo snel mogelijk met al je vrienden op FACEBOOK!

Informatiebronnen:
Bron Autoriteit
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit
Twitter/Stefan Raatgever

Laat Je Verrassen
Video I | Video II | Video III

Maak een sociale impact:
Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts