Student bouwt mini-huisje met keuken, woonkamer en eetkamer voor 13.000 euro


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Student bouwt mini-huisje met keuken, woonkamer en eetkamer voor 13.000 euro

Soms vraag je jezelf echt af, hoe sommige mensen nou aan zulke innovatieve ideeën komen? Dan denk je, had ik daar zelf niet op kunnen komen?

mini-huisje-bouwen-2

Het vergt veel tijd en onderzoek en simpelweg een beetje creativiteit. In deze video zie hoe een jongen deze drie termen in werking heeft gebracht.

Bradley heeft namelijk tijdens zijn studie een mini-huisje gebouwd voor 13.000 euro.

Het niveau van bedachtzaamheid in zijn doe-het-zelf-huis, blies ons weg, van creatieve opslagoplossingen tot een stijlvolle uitstraling.

Bradley woont samen in dit huisje met zijn slang, Peanut. In deze video zie je hoe Bradley geweldige tips weggeeft.

Voor het vinden van een mooie plek en andere belangrijke dingen, die je natuurlijk niet mag vergeten.

Het is een slimme jongen die wel van aanpakken weet! Hij is niet bang om zijn schouders ergens onder te zetten.. 

mini-huisje-bouwen

Dat heeft hij namelijk laten zien, doordat zijn mini-huisje getroffen werd door een orkaan. Hierdoor kwam het huisje onder water te staan.

Zijn vloer- en trailer isolatie waren vernield. Hij vindt achteraf dat deze vernielingen voorkomen hadden kunnen worden.

Maar nu heeft hij kunnen leren van de situatie en weer kunnen zoeken naar een oplossing!

Hij kon gelukkig de schade herstellen en kreeg hij hulp van zijn buurman die extra hardhouten vloeren beschikbaar had, van hun eigen reparaties bij overstromingen. Dat noem je nou nog eens fijne buren! 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Tiny House Expedition

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts