Familie leeft met puma – Zie nu als puma wacht tot het baasje thuis is 😍❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen, je bent er bijna.

“Familie leeft met puma – Zie nu als puma wacht tot het baasje thuis is” – (leestijd – 1 minuutje)

Bij Messi denken we allemaal aan de beste voetballer van de wereld, maar in Rusland denken ook veel mensen aan iemand anders en dat is namelijk Messi de puma. 

Deze puma luistert naar de naam Messi en werd geboren op 30 oktober 2015. In 2016 werd de puma geadopteerd door het Russische echtpaar Alexandr en Mariya Dmitriev.

Het koppel bezit een enorm stuk land in Penza in Rusland en daar wonen ze samen met hun ‘huisdier’. 

met een puma leven
© I_am_puma | Foto 1/2 – (scroll verder)

Met een puma leven is natuurlijk heel erg interessant en daarom besloten ze in 2017 om te beginnen met een Instagram-account en een YouTube-kanaal voor Messi.

Dit bleek een gouden greep, want een jaar later werden de kanalen erg populair en bleven er maar volgers bijkomen. Inmiddels heeft het YouTube-kanaal al meer dan 1,47 miljoen abonnees. 

Messi heeft ook een tijdje gezelschap gehad van een 10-jarige cheeta genaamd Itchel. Een circustrainer hoefde het dier niet meer en had op internet gezien hoe goed het echtpaar met Messi omging.

Hij gaf de cheeta aan hun in december 2019, maar in april van 2020 kwam de arme cheeta te overlijden aan de gevolgen van longkanker. 

met een puma leven
© I_am_puma | Foto 2/2 – (scroll voor video)

Poema’s zijn over het algemeen gevaarlijke dieren, maar dat is bij Messi zeker niet het geval.

Op deze beelden is te zien hoe hij zijn baasje opwacht bij het thuiskomen.

In principe lijkt de poema hier op iedere andere kat, maar is hij alleen een heel stuk groter.

Veel mensen vinden het erg fascinerend, maar er zijn ook zat mensen die kritiek hebben op Alexandr en Mariya.

Als we de video’s kijken dan zien we dat ze erg goed voor hun dier zorgen en het belangrijkste is Messi het naar zijn zin heeft.

Het dier is geboren in gevangenschap en weet daarom niet hoe het in het wild werkt. Het blijft een onderwerp van discussie, maar wij geven het voordeel van de twijfel aan het echtpaar. 

Informatiebronnen:
Bron Autoriteit
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit
YouTube/I_am_puma

Laat Je Verrassen
Video I | Video II | Video III

Maak een sociale impact:
Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts