Melissa Gilbert van “Kleine Huis Op De Prairie” geeft jaren later een kijkje in haar leven 😍❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen, je bent er bijna.

“Melissa Gilbert, kindersuperster van “Kleine Huis Op De Prairie”, geeft een kijkje in haar leven, jaren later” – (leestijd – 1 minuutje)

Iedereen die twintig jaar of ouder is heeft vast wel eens van het kleine huis op de prairie gehoord.

De serie is al heel erg oud, maar werd tot niet zo lang geleden nog steeds uitgezonden op sbs 6. 

De serie is een Amerikaanse historische drama die is gebaseerd op de boeken van Laura Ingalls Wilder.

De hoofdpersonages worden gespeeld door Michael Langdon, Melissa Gilbert, Karen Grassle en Melissa Sue Anderson. Zij vormen een gezin dat woont op een boerderij in Plum Creek in Minnesota. 

Melissa Gilbert
© CBS Sunday Morning | Foto 1/2 – (scroll verder)

Het verhaal speelt zich af tussen 1970 en 1990. In de verhalen worden heel veel verschillende maatschappelijke thema’s behandeld, zoals geloof en adoptie.

In de serie werden dramatische momenten afgewisseld met hele mooie en grappige momenten. 

Melissa Gilbert speelde een van de dochters in het gezin, namelijk Laura Ingalls. Deze rol speelde ze van 1974 tot 1982.

Uiteindelijk heeft haar rol een belangrijke invloed gehad op haar eigen leven, want inmiddels woont ze zelf ook op een boerderij.

In principe leeft ze nu een beetje het leven wat ze toen acteerde, want ze heeft voortdurend blaren op haar handen van het scheppen en vuile kleren. 

Melissa Gilbert
© CBS Sunday Morning | Foto 2/2 – (scroll voor video)

In dit interview blikt Melissa terug op de serie en op haar gevoel daarbij. De serie wordt nog steeds op televisie uitgezonden en is zelfs in populariteit aan het stijgen.

Melissa denk dat dit komt door alle vervelende dingen die zich in wereld afspelen. De serie herinnert mensen aan de tijd dat alles nog eenvoudig was.

Heb je nu geen flauw idee waar het over gaat, dan is het misschien is een keer een idee dat je een aflevering van de serie gaat kijken, want wie weet vind je het hartstikke leuk.

Het is natuurlijk niet voor niets al zolang op de buis, dus het is zeker het proberen waard.

Informatiebronnen:
Bron Autoriteit
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit
YouTube/CBS Sunday Morning

Laat Je Verrassen
Video I | Video II | Video III

Maak een sociale impact:
Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts