Een vrouw legt vast hoe een kat haar man heeft gestolen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: Een vrouw legt vast hoe een kat haar man heeft gestolen

Je zou denken dat je het helemaal voor elkaar hebt als vrouw wanneer je samenwoont met een man.

Mocht je in die situatie denken om een kat in huis te nemen, moet je het nog een keer overwegen. Deze vrouw uit Thailand nam samen met haar man een kat in huis, maar vervolgens heeft de kat al de aandacht gestolen, dit heeft ze vastgelegd in een soort foto reportage. 

man-gestolen

Nasrin Hamri had samen met haar man een kat gekocht. Ze hebben de Scottish Fold-kat Jarvis genoemd en hij heeft vanaf het eerste moment een prominente rol in het gezin geëist.

Jarvis trekt heel erg naar de man van Nasrin toe en daarom krijgt ze zelf bijna geen aandacht meer.

Het maakt niet uit waar haar man is, want Jarvis is altijd aan zijn zijde. Nasrin vond het hilarisch en besloot het vast te leggen met een camera. 

man-gestolen-2

Tijdens het eten vind Jarvis het heerlijk om op de tafel te zitten bij zijn baasje. Nu zou je denken dat hij ondertussen al het eten van de tafel grijpt, maar dit is totaal niet het geval.

Jarvis eet alleen maar kattenvoer en heeft nog nooit een hapje geprobeerd van het eten van zijn baasjes. Daarom kan je hem er ook goed bij hebben. 

man-gestolen-3

Op de foto’s is precies te zien hoe Jarvis tijdens het eten zit. Het leuke aan de foto’s op tafel is dat Jarvis heel erg boos in de richting van Nasrin kijkt en het lijkt net alsof hij wil zeggen dat ze hem en zijn baasje alleen moet laten. 

Hoewel de kat haar man heeft gestolen, houdt Nasrin heel erg van Jarvis en zou ze geen leven zonder hem kunnen voorstellen. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Slideshow of Animals

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts