Heldhaftige kat voorkomt dat dreumes van de trap valt


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Leestijd – 2 minuten: “Heldhaftige kat voorkomt dat dreumes van de trap valt”

Katten staan niet bekend om de allerliefste dieren te zijn. Ze kunnen wat snauwerig overkomen en zijn niet altijd fan van mensen. Maar als ze eenmaal om je geven, dan hebben ze alles voor je over.

Eigenlijk een beetje net zoals honden. In deze video zie hoe een heldhaftige kat een peuter helpt. heldhaftige-kat-2

In deze video zie je op camerabeelden hoe de peuter Samuel alleen aan het spelen is in een woonkamer.

De jongeman is in zijn eigen wereld en kruipt er op los. Helemaal alleen is die niet, want er is ook nog de kat Gatubela aanwezig in de kamer. Deze kat lijkt maar weer een goed oogje in het zeil te houden, want zodra Samuel richting de trap kruipt komt de heldhaftige kat in actie.

Hij weerhoudt Samuel ervan om van de steile trap af te gaan. Gatubela kwam in actie, viel op de jongen en duwde hem met kracht terug van het 12-traps trappenhuis en het gruwelijke incident dat zou hebben gevolgd.

heldhaftige-kat

De ouders van Samuel zullen hun lesje ook wel hebben geleerd, na het zien van deze beelden. Ze zullen hun peuter niet meer zo snel alleen buiten zijn wieg laten kruipen.

Ook zullen ze onwijs blij zijn dat ze Gatubela in huis hebben genomen. Eerst was hij namelijk een zwerfkat, maar nu blijkt maar weer dat dat een extreem goede beslissing is geweest.

Hij zorgt namelijk niet alleen voor zijn eigen negen levens, maar ook dat van anderen. Goed om te zien, dat hij zo erg is gesteld op de mensen bij wie hij in huis woont.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Caters Clips

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts