Schattige en verwarde reddingshond denkt dat hij net als zijn ‘broers en zussen’ is – een kat


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Schattige en verwarde reddingshond denkt dat hij net als zijn ‘broers en zussen’ is – een kat

Meco is de hond in het volgende filmpje. Meco is een verwarde reddingshond en hoe komt dit nou? De baasjes van Meco denken dat hij oorspronkelijk met katten is opgegroeid.

Dit komt door het feit omdat hij ervan houdt om overal op te klimmen. Zo klimt Meco op het aanrecht, maar ook op de koelkast!

Daar blijft het niet bij, ook gaat de lieve Meco zelfs op tafels zitten. Daarnaast hebben zijn baasjes hem nooit horen blaffen en neemt hij een katten houding aan wanneer hij gaat zitten. verwarde reddingshond

Zou hij dan toch stiekem een kat zijn?

Je zou het bijna wel denken he! Maar zodra je de video hebt bekeken, zie je dat Meco overduidelijk een hond is. Een hond met wat rare trekjes, maar dat maakt hem natuurlijk niet minder leuk.

Met Meco moet je gewoon een extra oogje in het zeil houden. Maar aan de andere kant is het nooit saai in huis en zal je altijd iets om te lachen hebben. Wij gaan ervan uit dat Meco goed is opgevangen in zijn nieuwe huisje, Meco is namelijk een reddingshond. Maar aan dit filmpje te zien, moet dat helemaal goed komen!

Vond je dit ook geweldig om te zien? Deel de beelden dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts