Kinderkoor voert inspirerende vertolking uit van het wereldberoemde nummer ” You Raise Me Up’ 😍💖


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen, je bent er bijna.

“Kinderkoor voert inspirerende vertolking uit van het wereldberoemde nummer ” You Raise Me Up’ ” – (leestijd – 1 minuutje)

Binnen de Christelijke kerken is het nummer ‘You Raise Me up’ een van de meest iconische nummers van deze generatie geworden.

Het nummer wordt bijna in iedere kerk gezongen en door de mooie tekst is dit geen toeval. 

Het nummer is erg populair geworden sinds Josh Orban het met zijn prachtige operastem begon te zingen.

Sindsdien zijn er talloze artiesten geweest die het nummer hebben proberen te coveren, maar geen een kwam echt in de buurt. 

 Kinderkoor
© Color Music | Foto 1/2 – (scroll verder)

Dit geweldige kinderkoor komt wel heel dicht in de buurt van Josh en hun versie van ‘You Raise Me Up’ is misschien nog wel een stukje mooier.

De kinderen in het koor van Color Music zijn allemaal nog erg jong en daarom hebben ze nog hele zachte stemmen, waarmee ze erg hoog kunnen zingen.

Ondanks hun jonge leeftijd beschikken ze over enorm veel zangtalent en zingen ze samen in harmonie. 

 Kinderkoor
© Color Music | Foto 2/2 – (scroll voor video)

Het is erg knap van de zangcoaches van Color Music, want om zo een grote groep met jonge kinderen op deze manier samen te laten zingen, eist enorm veel inspanning.

Alles aan deze video klopt, want naast het geweldige geluid zijn de kinderen ook mooi aangekleed, want ze dragen allemaal dezelfde kleur paars met gouden accenten. 

Daarnaast staan ze in een park waar heel veel groen is. Dit geeft ook een hele prettige sfeer aan de video. 

Wij hopen dat dit koor nog heel lang mag bestaan en dat ze nog veel covers mogen maken van bekende nummers, want deze versie smaakt naar meer.

Informatiebronnen:
Bron Autoriteit
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit
YouTube/Color Music

Laat Je Verrassen
Video I | Video II | Video III

Maak een sociale impact:
Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts