Jongen vindt hondenpenning die 46 jaar lang vermist was – Geeft het terug aan familie van overleden soldaat


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Een band tussen mens en dier kan soms onbeschrijfelijk zijn. Zodra er dan 1 van de twee verloren gaat, kan die ander dan ook zeker met veel pijn achterblijven.

En al helemaal wanneer de belangrijkste voorwerpen tussen die twee verloren gaan. In deze video zie je hoe een wel heel bijzonder voorwerp wordt teruggevonden. 

jongen-vindt-een-hondenpenning Bron: litsave.com

De jongeman Colton vindt een wel heel bijzonder voorwerp. Hij vindt namelijk een hondenpenning van een hondje.

Dit hondje was samen een paar met een soldaat. Samen hebben zij aardig wat meegemaakt en zijn zij op een aantal uitzendingen geweest.

Helaas is zijn hondenpenning verloren en had de soldaat naderhand niet meer een van de belangrijkste voorwerpen die hem aan het hondje deden denken.

Jammer genoeg heeft de soldaat de hondenpenning nooit meer terug kunnen zien. Ook de rest van de familie had de hoop opgegeven om hem terug te vinden. 

jongen-vindt-een-hondenpenning-2Bron: spotlight stories

Maar Colton bracht daar verandering in, toen hij de hondenpenning van 46 jaar oud had gevonden. Hij heeft deze weer terug gebracht naar de familie van de soldaat.

Nu hebben zij eindelijk na al die jaren weer een stukje terug, die ze altijd al wilden hebben. Colton weet ondertussen niet hoe blij hij de mensen heeft gemaakt.

Hij mag onwijs trots op zichzelf zijn, hij had hem namelijk ook gewoon zelf kunnen houden. Maar dat was geen optie voor Colton en dat was maar goed ook!

Bekijk de originele beelden hieronder en deel het na afloop op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts