Misvormde pup vindt een ‘voor altijd’ thuis en wordt therapiehond om anderen te helpen zich geliefd te voelen.


Hierboven vind je onze versie van de video, waarin wij meer op detail ingaan. Onderaan staat het originele filmpje.

Niet iedere hond wordt hetzelfde ter wereld gebracht. We hebben natuurlijk verschillende rassen. Maar ook honden kunnen geboren met een afwijking.

Dat maakt het natuurlijk niet minder leuke beesten. Ook deze beestjes verdienen een fijne plek en een goed baasje. Brodie uit dit filmpje heeft eindelijk zijn thuis gevonden. 

Brodie is een beetje een misvormde pup, om het netjes te zeggen. Zijn ogen staan wat anders dan het zou moeten, waardoor zijn neus en mond ook niet helemaal goed staan.

misvormde-pup

Brodie is gebracht naar een reddings opvang omdat hij werd aangevallen door zijn moeder toen hij pas 13 dagen oud was. Door zijn verwondingen is zijn gezicht anders gaan groeien.

En is hij aan een oog gedeeltelijk blind. Dit is natuurlijk vreselijk voor Brodie geweest en daarom verdient hij nog meer een fijn en veilig thuis. 

Na 100 adoptie pogingen, is Brodie eindelijk in huis gekomen bij Brad & Amanda. Hier heeft hij het thuis gekregen die hij verdiend. Hier is Brodie extreem op zijn gemak en krijgt hij de liefde waar hij al die tijd op heeft gehoopt.

misvormde-pup-2

Amanda keek naar zijn foto’s iedere dag en huilde altijd. Dit was voor haar de reden om het te adopteren. Ze wilde ook hem een fijn plekje bieden.

En dat is zeker gelukt. De familie is voor nu compleet en ze genieten intens van elkaar. Maken leuke tripjes en delen alles met elkaar. Dat zie je terug komen in de video en is prachtig om te zien!

Bekijk de onderstaande beelden hieronder op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts