Peuter slaagt erin om broertje in leven te houden nadat ouders hun eigen leven namen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Kinderen zijn in staat om in aparte situaties instinctief te reageren, waardoor ze zonder enige weet levens redden. Dit is het geval bij een familiedrama in Chatsworth in de Verenigde Staten. 

in leven houden

Een 3-jarig meisje heeft zichzelf laten zien als een ware held, nadat ze zichzelf en haar kleine broertje een paar dagen in leven heeft weten te houden na de moord op hun ouders. 

Volgens de politie heeft de 46-jarige David Kooros Parsa zijn vrouw, de 38-jarige Mihoko Koike, vermoord. Na de moord op zijn vrouw beroofde hij zichzelf van het leven. In het huis waar deze gruwelijke gebeurtenis zich afspeelde, bevonden zich de twee maanden oude zoon en de driejarige dochter van het echtpaar.

Deze arme kinderen zaten uiteindelijk meerdere dagen alleen naast de levenloze lichamen van hun ouders. 

De lichamen van David en Mihoko werden op een zondagmiddag ontdekt toen agenten naar het huis gingen, nadat ze een oproepen hadden gehad over een aanval met een dodelijk wapen. 

in leven houden 2

In het huis vond de politie de verschrikkelijk scène en konden ze de kinderen gelukkig redden. Het meisje heeft erg goed voor zichzelf en haar broertje gezorgd, waardoor de kinderen allebei gezond zijn.

Ze zijn uiteindelijk onder de hoede geplaatst van het ministerie van Kinder- en Familiediensten. 

Het is niet voor te stellen dat iemand in staat is om zijn vrouw te vermoorden en dan ook nog eens zichzelf, terwijl hun kleine kinderen zich in hetzelfde huis bevinden.

De baby zal zich later niets meer herinneren van deze verschrikkelijke gebeurtenis, maar het is vrijwel zeker dat zijn zus een trauma voor het leven heeft opgelopen.

Het is ondenkbaar dat ze daar dagen hebben doorgebracht, terwijl hun ouders dood naast hen lagen. 

Beeldbewijs credits: ABC7

Gerelateerde videos: Video 1 | Video 2 | Video 3

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts