Agenten stappen podium op met hiphop bewegingen die het publiek volledig versteld doen staan 😍❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen, je bent er bijna.

“Nieuw-Zeelandse agenten stappen het podium op met hiphop bewegingen die het publiek volledig versteld doen staan” – (leestijd – 1 minuutje)

Als politieagent ziet geen dag er hetzelfde uit. Je komt enorm veel verschillende situaties tegen en je moet maar net weten hoe je met die bepaalde situatie moet omgaan.

Je moet dus beschikken over veel verschillende eigenschappen en kwaliteiten. Alleen zou je sommige kwaliteiten niet bij een politieagent verwachten. 

Deze groep politieagenten noemen zichzelf de ‘Hip Hop Cops’. Tijdens de Hip Hop Unite New Zealand kampioenschappen lieten ze hun dansskills zien door een verrassingsoptreden te geven.

hiphop
© NZPoliceRecruitment – (scroll verder)

Het is niet de eerste keer dat de Nieuw-Zeelandse officieren hun danskunsten laten zien, want eerder gingen ze al viral met de ‘Running Man Challenge’. 

De agenten hadden zoveel lol met het maken van de Running Man Challenge dat ze besloten om de organisatoren van Hip Hop Unite te benaderen of ze mochten optreden tijdens het evenement. 

De organisatoren hadden niemand iets verteld over het optreden en daarom kwam het als een complete verrassing voor het publiek.

Begeleid door de nummer “Jump on It!’ en ‘Can’t Stop The Feeling’ laat de groep zich van zijn beste kant zien.

Als je ze aan het werk ziet lijkt het echt een professionele dansgroep.

hiphop
© NZPoliceRecruitment – (scroll voor video)

Je staat er niet bij stil dat dit gewoon full time agenten zijn.

Tijdens het optreden krijgt iedere agent de kans om zijn beste bewegingen te laten zien, maar het einde met de draaiende agent is toch wel het spektakelstuk.

Wij hopen dat het optreden smaakt naar meer en dat ze dit vaker gaan doen. Want om deze groep zo aan het werk te zien is optimaal genieten.

Informatiebronnen:
Bron Autoriteit
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit
YouTube/NZPoliceRecruitment

Laat Je Verrassen
Video I | Video II | Video III

Maak een sociale impact:
Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts