Heldhaftige K9-hond sleurt ontsnappende verdachte uit auto


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Nu in het politie leven zijn honden bijna niet meer weg te denken. Honden kunnen voor van alles worden ingezet en daar maakt de politie maar al te graag gebruik van.

heldhaftige-k9-hond-2 Onder de juiste begeleiding kunnen deze honden echt uitgroeien tot goed getrainde honden waar ze veel aan kunnen hebben. Dat zie je ook in deze video. 

Een heldhaftige K9-hond laat zien hoe het is om in actie te komen in deze beelden. Hij springt door het raam van een auto in en pakt de dader stevig bij zijn arm. Ondanks dat de dader de hond een paar keer slaat met een paraplu lijkt de hond niet los te laten.

Door middel van de inzet van deze hond, heeft de politie de dader kunnen arresteren. De beelden zien er onwijs bizar en gevaarlijk uit en wij weten zeker dat wij niet in de schoenen hadden willen staan van de dader. Want auw, dat ziet er pijnlijk uit.. 

heldhaftige-k9-hond

Maar hoewel deze heldhaftige K9-hond er zo stoer en gevaarlijk uit ziet. Is het daarentegen ook een hele lieve hond en wilt die graag veel aandacht. Hij wordt graag geaaid en geknuffeld en houdt van menselijke aandacht.

De sheriff zegt dat ze daarom ook zo’n goede band hebben met elkaar. Nou wij vinden het maar spectaculair zo’n beest en zullen er niet snel bij in de buurt komen!

Beeld Autoriteit: CBS8 | Meer van Spectrum Magazine: Video 1 | Video 2 | Video 3

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts