Agent maakt gebaar naar intelligente K9 hond en die toont wat hij heeft geleerd tijdens trainingen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Honden zijn extreem slimme dieren. Misschien denk je dat niet altijd, maar deze dieren hebben alles door.

Train ze lang genoeg en ze zullen bij wijze eten vanuit je hand. Honden voelen veel dingen aan en hebben snel door wat hun baasje daadwerkelijk bedoeld.intelligente K9 hond

In deze video zie je dat ook wanneer een politiehond maar al te goed weet wat van hem wordt verwacht. 

In deze video zie je hoe een intelligente K9 hond binnen enkele seconde zelf de deur openmaakt van een politieauto, erin stapt en ook weer zelf de deur dicht doet. En dit doet hij allemaal naar slechts een enkele handbeweging van zijn baasje.

Deze hond is dus zeker goed getraind, als hij na zo kleine handbeweging precies weet wat er van hem verwacht wordt. Intelligentie op ten top noemen we dat. Ook de andere politieagenten zijn er zeker enthousiast over. In de video hoor je genoeg gelach en geklap van enthousiasme. 

intelligente K9 hond 2

Het is ook zeker niet niets. Hoewel honden slimme dieren zijn, kan het bij de een wat langer duren voordat zij een trucje hebben geleerd. De een vindt het moeilijker om bijvoorbeeld zit te leren en de ander kan zelf een deur open maken.

Het ligt er ook maar net aan hoe de honden getraind worden. Daar ligt het ook met name aan!

Wij zijn in ieder geval razend enthousiast over de intelligente K9 hond! En wij zijn dat uiteraard niet alleen, zijn baasje ook en de andere politieagenten.

En na het zien van deze video jij natuurlijk ook! Want even, hoe knap is dit wel niet?! En dan ook nog eens in dat tempo, hij lijkt sneller te zijn dan een mens.

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts