Moeder en dochter met een leeftijdsverschil van 30 jaar lijken zo op elkaar dat hun echtgenoten hen niet uit elkaar kunnen houden


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Leestijd – 2 Minuten: Moeder en dochter met een leeftijdsverschil van 30 jaar lijken zo op elkaar dat hun echtgenoten hen niet uit elkaar kunnen houden

Het is natuurlijk niet bijzonder raar als je als kind veel op een van je ouders lijkt. Dat is genetisch zo bepaald en komt vaak voor. Vaak zie je wel dat een kind familie is van zijn ouders. Maar soms komt het voor dat ze zo erg op elkaar lijken, dat ze moeilijk uit elkaar te halen zijn.

Dat zie je ook in deze video wanneer een moeder en dochter intens veel op elkaar lijken. 

groot-leeftijdsverschil

Cher en haar moeder Dawn Hubsher, zijn een van de vier extreem hechte moeder-dochter duo’s die in de hoofdrol spelen in de nieuwe docuseries van TLC, ‘sMothered’. De twee zijn gevraagd voor de show omdat ze onlangs het grote leeftijdsverschil onwijs veel op elkaar lijken.

Hun echtgenoten lijken er zelfs moeite mee te hebben om de twee uit elkaar te houden. Ze vergissen zichzelf dan vooral in de naam. De show gaat over de band tussen moeder en dochter en laat zien hoe close de twee wel niet zijn met elkaar. 

groot-leeftijdsverschil-3

Ondanks het grote leeftijdsverschil zijn de twee beste vriendinnen. Ze delen alles met elkaar en kunnen onwijs goed met elkaar overweg. Ze schelen bijna 30 jaar! Maar dat mag de pret niet bederven voor Cher en haar moeder. Cher is zwanger op het moment en zal binnenkort dus meer tijd doorbrengen met de baby dan met haar moeder.

Dawn heeft daar alleen maar begrip voor, maar hoopt ondertussen wel dat ze nog in het plaatje zal passen bij de twee. Cher zegt daarop dat ze zich geen zorgen daarover hoeft te maken en wil dat haar baby een net zo goede band krijgt met haar moeder dan dat zij heeft!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: TooFab

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts