Vrouw overwint drugsverslaving: Behaalt haar diploma en manifesteert transformatie ❤️👍


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Kara Burns heeft een niet al te makkelijk leven achter de rug. Natuurlijk niemand heeft dat en iedereen maakt zo zijn eigen dingen mee.

Maar als je verslaafd raakt aan de gevaarlijke drug METH, heb je het niet makkelijk.

Het is bizar moeilijk om hier vanaf te komen, maar toch is het Kara gelukt!

Ze besloot op een gegeven moment haar leven te gaan beteren en dat heeft ze ook zeker gedaan!

Van verslaafde is ze naar het behalen van haar diploma gegaan. Ze heeft zelfs een tijd in de gevangenis doorgebracht! vrouw overwint verslaving 5

Toen Kara vast zat, besloot ze haar leven te beteren. Ze wist dat dit niet het leven was, wat ze voor zichzelf zag.

Ze wilde succesvol worden en wat betekenen voor de medemens. Ze heeft dit gedaan door de organisatie “ dress to impress” op te zetten.

Hierdoor helpt ze mensen die het wat minder hebben, met kleding. Ze heeft haar diploma behaald en heeft wat gemaakt van haar leven.

Ze wilt haar verhaal delen, om andere mensen te kunnen inspireren. Wij denken dat dat zeker moet lukken op deze manier! En jongens blijf ver weg van drugs!

Vond je dit ook een inspirerend verhaal? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts